A gyogy aliasba nem rakta bele a %1-et a kezdetek így nem tudsz targetet gyógyitani csak magadat. Javított változat:
alias:
felvett_adatok
//Kilistazza az osszeszedett adatokat
#ECHO .
#ECHO Karakter beallitva -> %ansi( bold,red)@character
#ECHO Osztalyok beallitva -> %ansi( bold,red)@osztalyok
#ECHO Szintek beallitva -> %ansi( bold,red)@szintek
#ECHO Jellem beallitva -> %ansi( bold,red)@jellem
#ECHO Faj beallitva -> %ansi( bold,red)@fajom
#IF (%ismember( meditalas, @kepzettsegek)) {#VA meditalas 1; #ECHO %ansi( bold,green)Meditalas van -> medital.} {#ECHO %ansi( bold,red)Meditalas nincs -> alszik.}
//#IF (@meditalas) {#ECHO %ansi( bold,green)Meditalas van -> medital.} {#ECHO %ansi( bold,red)Meditalas nincs -> alszik.}
//Ha osianus ianus vagy kylvi a fajod es 26os a bolcsid akkor 2szer tickkelsz. Ha nem akkor csak 1szer. Tick lejartakor ker egy "mikor"-t hogy ujra beloje a Reset Timert.
#IF ((@fajom = "osianus") & (@bolcsesseg >= 26)) {#TS 30; #TIMER 1 {#ALARM +6 {mikor} IDEIGLENES_CUCCOK} 0 5}
#IF ((@fajom = "ianus") & (@bolcsesseg >= 26)) {#TS 30; #TIMER 1 {#ALARM +6 {mikor} IDEIGLENES_CUCCOK} 0 5}
#IF ((@fajom = "kylvhieud") & (@bolcsesseg >= 26)) {#TS 30; #TIMER 1 {#ALARM +6 {mikor} IDEIGLENES_CUCCOK} 0 5}
#IF ((@fajom != "kylvhieud") AND (@fajom != "ianus") AND (@fajom !="osianus") AND (@bolcsesseg < 26) ) {#TS 60; #TIMER 1 {#ALARM +6 {mikor} IDEIGLENES_CUCCOK} 0 5}
#IF (%ismember( bard,@osztalyok)) {#ECHO %ansi( bold,green)Bard van, dallistazik.}
#IF (@lebeges) {#ECHO %ansi( bold,green)Lebeges van.} {#ECHO %ansi( bold,red)Nem lebegsz!}
#IF (%ismember( lovaglas, @kepzettsegek)) {#ECHO %ansi( bold,green)Lovaglas van.} {#ECHO %ansi( bold,red)Lovaglas nincs.}
#IF (%ismember( ijaszat, @kepzettsegek)) {#VA ijaszat 1;#ECHO %ansi( bold,green)Ijaszat van ~-~> tegezt tolt.} {#ECHO %ansi( bold,red)Ijaszat nincs ~-~> nyilakat aldoz}
#IF (@sereges_sisak) {#ECHO Sereges sisak van.}
#IF (@sereges_ov) {#ECHO Sereges ov van.}
#IF (@sereges_kopeny) {#ECHO Sereges kopeny van.}
#IF (@sereges_nadrag) {#ECHO Sereges naci van.}
#IF (@lhader) {#ECHO Lhader gyuru van. Ha fut a bot akkor gyuruzik.}
//Keztores es gerinces beallitasok
#IF (%ismember( harcmuveszet, @kepzettsegek)) {#VA keztores_van 1; #ECHO %ansi( bold,green)Harcmuveszet van, kezet tordelhet.}
#IF ((%ismember( hatbaszuras, @kepzettsegek)) and (%ismember( megkerules, @kepzettsegek)) and (%ismember( anatomia, @kepzettsegek))) {#VA gerinces_van 1; #ALIAS gerinces_combo {hatbaszur}; #ECHO %ansi( green,bold)Gerinces hatbaszuras van.}
#IF ((%ismember( vagas, @kepzettsegek)) and (%ismember( megkerules, @kepzettsegek)) and (%ismember( anatomia, @kepzettsegek))) {#VA gerinces_van 1; #ALIAS gerinces_combo {vag}; #ECHO %ansi( green,bold)Gerinces vagas van.}
#IF ((%ismember( hatbaszuras, @kepzettsegek)) and (%ismember( vagas,@kepzettsegek)) and (%ismember( megkerules, @kepzettsegek)) and (%ismember( anatomia,@kepzettsegek))) {#PICK {p:Mivel tamadjon gerincre?:} {o:1} {hatbaszuras:#ALIAS gerinces_combo {hatbaszuras}} {vagas:#ALIAS gerinces_combo {vag}}}
//Vakgyogy beallitasok
#IF (%ismember( vaksaggyogyitas, @varazslatok)) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {varazsol 'vaksaggyogyitas' %1}; #VA vakgyogy_vari vaksaggyogyitas}
#IF (%ismember( termeszet szava, @varazslatok)) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {varazsol 'termeszet szava' %1}; #VA vakgyogy_vari {termeszet szava}}
#IF (%ismember( asztralgyogyero, @varazslatok)) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {varazsol 'asztralgyogyero' %1}; #VA vakgyogy_vari asztralgyogyero}
#IF (%ismember( karhozat fenye, @varazslatok)) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {varazsol 'karhozat fenye'}; #VA vakgyogy_vari {karhozat fenye}}
#IF (@cerom_van) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {elvarazsol 'jeg fenye'}; #VA vakgyogy_vari {jeg fenye}}
#IF (@wyerrenhi_van) {#VA vakgyogy 1;#ALIAS vakgyogy {elvarazsol 'gyogyito fuvallat'}; #VA vakgyogy_vari {gyogyito fuvallat}}
#IF (@vakgyogy) {#IF (!%null(@vakgyogy_vari)) {#ECHO %ansi( bold,green)Vakgyogy van, @vakgyogy_vari .} {#IF (@belso_latas) {#ECHO %ansi(green,bold)Belso latas van.}}}
//Lefegyverzes beallitasok
#VAR lefegyverzes_actions "p:Mivel fegyverezzen le?|o:1"
#IF (%ismember( lefegyverzes, @kepzettsegek)) {#ADDITEM lefegyverzes_actions "lefegyverez:#ALIAS lefegy {lefegyverez}"}
#IF ((%ismember( ijaszat, @kepzettsegek)) and (%ismember( celzas, @kepzettsegek))) {#ADDITEM lefegyverzes_actions "ijaz jobb keze:#ALIAS lefegy {ijaz jobb keze}"}
#IF ((%ismember( vagas, @kepzettsegek)) and (%ismember( kardmuveszet, @kepzettsegek))) {#ADDITEM lefegyverzes_actions "vag jobb keze:#ALIAS lefegy {vag jobb keze}"}
#IF (%ismember( forro goz, @varazslatok)) {#ADDITEM lefegyverzes_actions "varazsol 'forro goz':#ALIAS lefegy {varazsol 'forro goz'}"}
#IF (%ismember( becsapas, @varazslatok)) {#ADDITEM lefegyverzes_actions "varazsol 'becsapas':#ALIAS lefegy {varazsol 'becsapas'}"}
#PICK @lefegyverzes_actions
//Gyogy vari beallitasok
#VAR gyogyitas_actions "p:Mivel gyogyoljon?|o:1"
#IF (%ismember( termeszet ereje, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "termeszet ereje:#noop";#alias gyogy {varazsol 'termeszet ereje' %1}}
#IF (%ismember( termeszet szava, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "termeszet szava:#noop";#alias gyogy {varazsol 'termeszet szava' %1}}
#IF (%ismember( termeszet raolvasas, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "raolvasas:#noop";#alias gyogy {varazsol 'raolvasas' %1}}
#IF (%ismember( gyogyitas szava, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "gyogyitas szava:#noop";#alias gyogy {varazsol 'gyogyitas szava' %1}}
#IF (%ismember( sebgyogyitas, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "sebgyogyitas:#noop";#alias gyogy {varazsol 'sebgyogyitas' %1}}
#IF (%ismember( asztralgyogyero, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "asztralgyogyero:#noop";#alias gyogy {varazsol 'asztralgyogyero' %1}}
#IF (%ismember( naturgyogyero, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "naturgyogyero:#noop";#alias gyogy {varazsol 'naturgyogyero' %1}}
#IF (%ismember( demoni gyogyero, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "demoni gyogyero:#noop";#alias gyogy {varazsol 'demoni gyogyero' %1}}
#IF (%ismember( gyogyito hatalom, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "gyogyito hatalom:#noop";#alias gyogy {varazsol 'gyogyito hatalom' %1}}
#IF (%ismember( kuruzslas szava, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "kuruzslas szava:#noop";#alias gyogy {varazsol 'kuruzslas szava' %1}}
#IF (%ismember( arnyekgyujtes, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "arnyekgyujtes:#noop";#alias gyogy {varazsol 'arnyekgyujtes' %1}}
#IF (%ismember( mentalgyogyero, @varazslatok)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "mentalgyogyero:#noop";#alias gyogy {koncentral 'mentalgyogyero' %1}}
#IF (%ismember( bard, @osztalyok) and %ismember( gyogyito zsolozsma, @enekek)) {#ADDITEM gyogyitas_actions "gyogyito zsolozsma:#ALIAS gyogy {enekel 'gyogyito zsolozsma'}"}
#IF (@sereges_ov) {#ADDITEM gyogyitas_actions "serges ov:#noop";#alias gyogy {elvarazsol 'feny hatalma' %1}}
#IF (@wyerrenhi_van) {#ADDITEM gyogyitas_actions "Wyerrenhi:#noop";#alias gyogy {elvarazsol 'gyogyito fuvallat' %1}}
#IF (@hervitt_van) {#ADDITEM gyogyitas_actions "Hervitt:#noop";#alias gyogy {elvarazsol 'feny hatalma' %1}}
#IF ((@fajom = "khatif") and (@jellem = "szent" or @jellem = "nagyon jo" or @jellem = "jo" or @jellem = "kedves")) {#ADDITEM gyogyitas_actions "hatalom szava:#noop";#alias gyogy {varazsol 'hatalom szava' %1}}
//Kovetos cucclimok
#VAR kovetos_spell "p:Melyik kovetot hivod?|o:1"
#IF (%ismember( sarkanyidezes, @varazslatok)) {#va kovetospell "sarkanyidezes";#ADDITEM kovetos_spell "sarkanyidezes:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'sarkanyidezes'}"}
#IF (%ismember( tuzdemon, @varazslatok)) {#va kovetospell "tuzdemon";#ADDITEM kovetos_spell "tuzdemon:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'tuzdemon'}"}
#IF (%ismember( famulusidezes, @varazslatok)) {#va kovetospell "famulusidezes";#ADDITEM kovetos_spell "famulusidezes:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'famulusidezes'}"}
#IF (%ismember( demonidezes, @varazslatok)) {#va kovetospell "demonidezes";#ADDITEM kovetos_spell "demonidezes:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'demonidezes'}"}
#IF (%ismember( demonhivas, @varazslatok)) {#va kovetospell "demonhivas";#ADDITEM kovetos_spell "demonhivas:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'demonhivas'}"}
#IF (%ismember( arnyhivas, @varazslatok)) {#va kovetospell "arnyhivas";#ADDITEM kovetos_spell "arnyhivas:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'arnyhivas'}"}
#IF (%ismember( angyalidezes, @varazslatok)) {#va kovetospell "angyalidezes";#ADDITEM kovetos_spell "angyalidezes:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'angyalidezes'}"}
#IF (%ismember( enthivas, @varazslatok)) {#va kovetospell "enthivas";#ADDITEM kovetos_spell "enthivas:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'enthivas'}"} //ez tuti enthivas nem entidezes?
#IF (%ismember( orzodemon, @varazslatok)) {#va kovetospell "orzodemon";#ADDITEM kovetos_spell "orzodemon:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'orzodemon'}"}
#IF (%ismember( demonherceg, @varazslatok)) {#va kovetospell "demonherceg";#ADDITEM kovetos_spell "demonherceg:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'demonherceg'}"}
#IF (%ismember( elementalidezes, @varazslatok)) {#va kovetospell "elementalidezes";#ADDITEM kovetos_spell "elementalidezes:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'elementalidezes'}"}
#IF (%ismember( arnyekszorny, @varazslatok)) {#va kovetospell "arnyekszorny";#ADDITEM kovetos_spell "arnyekszorny:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'arnyekszorny'}"}
#IF (%ismember( gombvillam, @varazslatok)) {#va kovetospell "gombvillam";#ADDITEM kovetos_spell "gombvillam:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'gombvillam'}"}
#IF (%ismember( harcikutya, @varazslatok)) {#va kovetospell "harcikutya";#ADDITEM kovetos_spell "harcikutya:#ALIAS auto_koveto {varazsol 'harcikutya'}"}
#PICK @kovetos_spell
#PICK @gyogyitas_actions
#PICK {p:Hany % alatt kezdjen el gyogyolni?:} {o:1} {50%:gyogylimit 50} {60%:gyogylimit 60} {70%:gyogylimit 70} {80%:gyogylimit 80} {90%:gyogylimit 90}
//teleportalot bekapcsolja ha mar be van love
#IF (@teleportalo_karakternek_beallitva != @character) {portaloki} {portalobe}
#IF (%ismember(terkapu, @varazslatok)) {#VA terkapu_van 1; #ECHO Terkapu van.}
//Lekeri a csapatos cuccokat, ha mar esetleg csapatban vagy
csapat lista
csapat statok
#VA beallitot_karakter @character
#ECHO ######################################
#ECHO # nyito, combo aliasokat allitsd be! #
#ECHO # Beallitasok felveve jo jatekot! #
#ECHO ######################################
#T- ADATLAP